Ontspannen fietsen

met meer drive


3 jaar garantie, hier verkrijgbaar!

ONZE DIENSTEN


Plezierig fietsen met een goed gevoel.


Ongeacht waar u ook bent - met uw e-bike overwint u moeiteloos lange afstanden, steile hellingen en tegenwind. Van fietshelm tot regencape, als echte e-bikeliefhebber gaat u optimaal voorbereid op pad. Het spreekt dan ook voor zich dat u ervan uitgaat dat ook uw e-bike in optimale toestand blijft. Misschien overwoog u om een verzekering tegen diefstal of vandalisme af te sluiten? Heeft u al aan een reparatiekostenverzekering gedacht? Ook bij onberispelijk en nauwgezet onderhoud kan eventuele schade niet worden uitgesloten. Er zitten immers heel wat kwetsbare en dure onderdelen op uw fiets zoals de accu, de motor of de versnellingen die nu eenmaal stuk kunnen gaan. Met de E-BikeGarantie bent u ook nadat de tweejarige fabrieksgarantie is verstreken goed beschermd tegen onverwachte reparatiekosten.


Een investering die zich terugbetaalt:

- Uitgebreide reparatiekostenbescherming voor maximaal 5 jaar
- Liquiditeitsbehoud in geval van reparatie
- Geldig in heel Europa
- Grote planningszekerheid
- Waardestijging van uw e-bike
- Geen vooruitbetaling bij reparaties


Wenst u gebruik te maken van de talrijke voordelen van de E-BikeGarantie?
U heeft de mogelijkheid om de E-BikeGarantie online af te sluiten en per creditcard te betalen.

Nu afsluiten

Door de E-BikeGarantie gedekte componenten1:


De E-BikeGarantie by CarGarantie omvat alle componenten van de in de koopovereenkomst beschreven e-bike, met uitzondering van een niet door de fabrikant te leveren meeruitvoering en van onderdelen die onderhevig zijn aan verhoogde natuurlijke slijtage.


Volgende onderdelen zijn gedekt:
Accu, motor, aandrijfunit, frame, zadel, achterlicht, bagagedrager, beschermplaat, derailleur voor, trapaslager, versnellingsbak, standaard, stuur, display, koplamp, verende voorvork, pedalen, velgen en nog veel meer (opsomming is niet volledig).


Nu afsluiten

Prijsoverzicht


Grijp uw kans en bescherm u meteen 3 jaar lang tegen onverwachte reparatiekosten.
Nu vanaf:

1 jaar
€ 109 € 99


Experts aan het stuur.

De E-BikeGarantie by CarGarantie is een product van CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie). CarGarantie is een van de toonaangevende en meest ervaren garantie- en verzekeringsspecialisten in Europa. Vertrouw op onze deskundigheid en profiteer van bijna 50 jaar garantie-ervaring. Reparaties worden door uw dealer en CarGarantie betrouwbaar afgewikkeld.


Nu afsluiten


1 Conform de e-bike2015-voorwaarden voor de E-BikeGarantie by CarGarantie.

FAQ